Siberië 12 | 7934 TB Stuifzand+31 (0)6 36 11 73 57info@zorgboerderijdegroote.nl

Veel gestelde vragen (f.a.q.)

Algemeen

Stichting Zorgboerderijen Drenthe
De Stichting Zorgboerderijen Drenthe (afgekort SZBD) is een dienstverlenende organisatie die zich inzet om voor cliënten het passende leer-, werk of zorgtraject aan te bieden op een van de deelnemende boerderijen. Door de bundeling van activiteiten voor een aantal boerderijen is het mogelijk om een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden. Dit voor zowel cliënten als ook aan deelnemende boerderijen voor ondersteunende werkzaamheden en serviceverlening. Op een zorgboerderij gaan productie en zorg hand in hand. De deelnemende zorgboerderijen van de SZBD bieden een passende dagbesteding aan mensen met een beperking, van jong tot oud. Spitten, zaaien, oogsten, verzorgen en voeren van dieren. Zorg op maat. Een actieve en creatieve invulling van de dag. Soms is het zelfs een eerste stap naar terugkeer in de maatschappij. Voor de agrariër betekent het een uitbreiding voor de activiteiten van het bedrijf.
Test 2
TEST 2 _CONTENT
Test 3
TEST 3 _CONTENT
Test 4
TEST 4 _CONTENT
Test 5
TEST 5_CONTENT

Zorgboerderij

Calibris gecertificeerd
Naast de erkenning van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor vaststelling van kwalificaties in zorg, welzijn en sport. In het verlengde daarvan richten zij zich op verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming. Wij zijn calibris gecertificeerd voor de zorgsector.
Test 2
TEST 2 _CONTENT
Test 3
TEST 3 _CONTENT
Test 4
TEST 4 _CONTENT
Test 5
TEST 5_CONTENT

Schapenhouderij

Aequor gecertificeerd
Aequor zet zich in voor het beter benutten van het potentieel aan arbeidskracht, ondersteunen bij instroom van voldoende, goed gekwalificeerde medewerkers en het behouden en ontwikkelen van huidige medewerkers. Voor de landbouwsector zijn wij Aequor gecertificeerd.
Test 2
TEST 2 _CONTENT
Test 3
TEST 3 _CONTENT
Test 4
TEST 4 _CONTENT
Test 5
TEST 5_CONTENT
Menu
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kunt u vinden op de Cookies pagina.