Siberië 12 | 7934 TB Stuifzand+31 (0)6 36 11 73 57info@zorgboerderijdegroote.nl

Orthopedagoog in dienst

Post 5 of 16

De nieuwste toevoeging aan ons team.

Sinds 1 oktober is dhr. W. de Vries als orthopedagoog bij ons in dienst. Door zijn ruime kennis, is hij een waardevolle toevoeging aan ons team.

Als orthopedagoog probeer ik een bijdrage te leveren aan het bewustwordings- en veranderingsproces van de hulpvrager en / of van het cliëntsysteem. Als orthopedagoog richt ik me dus op de onderkenning, behandeling en preventie van de aard (gesteldheid) en de achtergronden van het ontstaan van

Als orthopedagoog probeer ik een bijdrage te leveren aan het bewustwordings- en veranderingsproces van de hulpvrager en / of van het cliëntsysteem. Als orthopedagoog richt ik me dus op de onderkenning, behandeling en preventie van de aard (gesteldheid) en de achtergronden van het ontstaan van
 

  • Opvoedingsproblemen,
  • Ontwikkelingsproblemen en
  • Schoolproblemen bij kinderen en jeugdigen.

, ,

Dit bericht is geschreven door admin

Menu
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kunt u vinden op de Cookies pagina.