Siberië 12 | 7934 TB Stuifzand+31 (0)6 36 11 73 57info@zorgboerderijdegroote.nl

Over ons

“Groots in kleinschaligheid”

Missie en visie

  • Wij willen de mensen die door hun zorg-, hulpvraag en/of justitiële achtergrond tussen wal en schip zijn geraakt begeleiden om volledig zelfstandig te functioneren in de maatschappij te staan.
  • Wij willen structuur en vooral duidelijkheid bieden om zo gezamenlijk naar de volgende stap te gaan, dit met zorg op maat voor iedere deelnemer.
  • Wij stellen zelfredzaamheid hoog in het vaandel samen met het waarden en normen pakket.

Strategie

Wij willen snel handelen, met deelnemer, familie, school etc. Dit door helder en open te communiceren, de waarheid staat voorop.

“Groots in kleinschaligheid” omdat we met kleine groepen deelnemers per locatie werken/wonen. Wij vinden dat wij op deze manier de optimale zorg kunnen bieden, en zullen dit ook in de toekomst handhaven.

De doelgroep

Wij zijn een agrarisch zorgbedrijf waar mensen met een zorg-, hulpvraag en/of justitiële achtergrond kunnen wonen, en een zinvolle dagbesteding volgen.

De zorgboerderij richt zich op een vrij brede doelgroep. Dit in de leeftijdsgroep van 18 jaar t/m 65 jaar. Wij onderscheiden hierin de volgende groepen:

Het belangrijkste is dat de zorg aansluit bij de zorg- en hulpvraag van de deelnemer. Dit wordt per deelnemer individueel vastgelegd, zodat zorg op maat geboden kan worden.

Onze doelgroep verblijft in kleinschalige woonvormen.

Menu
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kunt u vinden op de Cookies pagina.