Siberië 12 | 7934 TB Stuifzand+31 (0)6 36 11 73 57info@zorgboerderijdegroote.nl

Totaal zorg

Vanaf 18 jaar t/m zelfstandig wonen, kunnen wij binnen onze zorgboerderij de juiste zorg bieden door de verschillende doorstroom mogelijkheden. Dit hebben wij in het volgende schema uitgewerkt:

schema-totaalzorg

Door deze mogelijkheden kan de deelnemer doorstromen naar de volgende stap binnen dezelfde omgeving. Door het aanbod op onze verschillende locaties verloopt de doorstroming gestuctureerd en is korter doordat de deelnemer niet naar een andere instelling moet voor de volgende stap. Een ander voordeel is dat de deelnemer bekend is met de begeleiding van alle locaties. Op deze en onderliggende pagina’s wordt ons zorgaanbod verduidelijkt.

Dagbesteding

Op alle locaties word dagbesteding aangeboden. Dit kan ook op andere locaties zijn, denk hierbij aan de andere locaties van de zorgboerderij maar ook bijv. in het in het land van de boer waar de schapen lopen. Dit kan op de behoefte van de deelnemers afgestemd worden.

Ligging van de locaties

De locaties liggen in een landelijk gebied. Dit betekend echter niet dat men van de buitenwereld is afgesloten. In het nabij gelegen Hoogeveen is alles aanwezig wat de deelnemer nodig heeft.

De Groote

Zorgboerderij en Schapenhouderij. Groots in kleinschaligheid! We zijn bewust kleinschalig, omdat wij van mening zijn dat er dan de beste zorg geboden wordt. Iedere deelnemer heeft dan vaste begeleiding om zich heen. Daarnaast beschikt iedere begeleider bij ons over een VOG.

Recente berichten
Laatste foto’s
Neem contact op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
E-mail*
2 − one =
Opschonen
© Copyright Zorgboerderij en Schapenhouderij De Groote • F.A.Q. • Realisatie: joostbotter.com
houtbewerkinglastechniekschapen scherenstraatwerkstro halen
Zorgaanbod
Houtbewerking
Lastechniek
Schapen scheren
Straatwerk
Stro halen
Menu
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kunt u vinden op de Cookies pagina.