Siberië 12 | 7934 TB Stuifzand+31 (0)6 36 11 73 57info@zorgboerderijdegroote.nl

Huidig bedrijf

Zorgplekken

Het huidig bedrijf bestaat uit 16 zorgplekken verdeeld over op de 2 Zorgboerderij locaties. Als schapenhouderij houden wij 350 fokooien met in totaal circa 1100 schapen.

Zorgboerderij en Schapenhouderij De Groote. Een hecht familiebedrijf

Wij zijn als zorgboerderij en schapenhouderij een dynamisch familiebedrijf. Dit wil zeggen dat we met de laatste verandering mee willen gaan, stilstand is namelijk achteruitgang. Als zorgboerderij bieden wij Beschermd wonen en Dagbesteding aan.

Aanspreekpunt

De begeleiding gebeurt met een vast team van begeleiders, en iedere deelnemer krijgt een vast aanspreekpunt (Persoonlijk Begeleider). Wij denken vooral in mogelijkheden van de deelnemer, om zo voortgang te kunnen boeken binnen zijn zorgvraag.

De schapenhouderij is in de zorgboerderij verweven. De schapenhouderij vormt een belangrijk stuk van de dagbesteding, echter zijn er wel meer dagbesteding mogelijkheden (bekijk ons activiteitenschema). Wij houden in totaal 750 fokooien met in totaal circa 2200 schapen.

De Groote

Zorgboerderij en Schapenhouderij. Groots in kleinschaligheid! We zijn bewust kleinschalig, omdat wij van mening zijn dat er dan de beste zorg geboden wordt. Iedere deelnemer heeft dan vaste begeleiding om zich heen. Daarnaast beschikt iedere begeleider bij ons over een VOG.

Recente berichten
Laatste foto’s
Neem contact op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
E-mail*
+ six = 7
Opschonen
© Copyright Zorgboerderij en Schapenhouderij De Groote • F.A.Q. • Realisatie: joostbotter.com
locatie-nieuweroordlocatie-nieuweroordlocatie-nieuweroordlocatie-nieuweroordlocatie-nieuweroordlocatie-nieuweroordlocatie-nieuweroordlocatie-stuifzandlocatie-stuifzandlocatie-stuifzandlocatie-stuifzandlocatie-stuifzand
Locatie Nieuweroord
Locatie Nieuweroord
Locatie Nieuweroord
Locatie Nieuweroord
Locatie Nieuweroord
Locatie Nieuweroord
Locatie Nieuweroord
Locatie Stuifzand
Locatie Stuifzand
Locatie Stuifzand
Locatie Stuifzand
Locatie Stuifzand
Menu
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie kunt u vinden op de Cookies pagina.